Pages

Tuesday, March 5, 2013

Zëri i Amerikës: SHBA: Sanksione të ashpra për Korenë e Veriut

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
SHBA: Sanksione të ashpra për Korenë e Veriut
Mar 5th 2013, 19:07

Masat e fundit të Këshillit të Sigurimit përqëndrohen tek veprimtaritë e paligjshme të diplomatëve të Koresë së Veriut

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment