Pages

Tuesday, March 5, 2013

Zëri i Amerikës: Rusi: Përkujtohet 60 vjetori i vdekjes së Stalinit

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Rusi: Përkujtohet 60 vjetori i vdekjes së Stalinit
Mar 5th 2013, 18:54

Krerët e Partisë Komuniste kishin organizuar një procesion, kryesisht me njerëz të moshuar, për të vendosur lule në varrin e tij pranë Kremlinit

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment