Pages

Sunday, March 3, 2013

Zëri i Amerikës: "Nderi i Kastratit" për martirët antikomunistë

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
"Nderi i Kastratit" për martirët antikomunistë
Mar 3rd 2013, 18:47

Nderimi i tyre u bë gjatë përkujtimit të 68 vjetorit te Kryengritjes Antikomuniste të Malësisë së Madhe

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment