Pages

Friday, March 1, 2013

Zëri i Amerikës: Kerry: SHBA shpresojnë tek zgjidhja paqësore në Siri

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Kerry: SHBA shpresojnë tek zgjidhja paqësore në Siri
Mar 1st 2013, 20:08

Ministria e jashtme ruse tha se vendimet e njoftuara në takimin e Romës do të inkurajonin direkt ekstremistët për të kërkuar pushtet në Siri

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment