Pages

Monday, March 4, 2013

Zëri i Amerikës: Ish-basketbollisti amerikan: Pheniani do dialog

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Ish-basketbollisti amerikan: Pheniani do dialog
Mar 4th 2013, 17:45

Ish ylli amerikan i basketbollit Dennis Rodman, që vizitoi Korenë e Veriut, tha se udhëheqësi Kim Jong Un do të fillojë dialog me presidentin Obama

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment