Pages

Friday, March 1, 2013

Zëri i Amerikës: Dhjetra nxënës të lënduar në Pejë

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Dhjetra nxënës të lënduar në Pejë
Mar 1st 2013, 18:56

Policia e Kosovës tha se më shumë se 30 të rinj pësuan lëndime nga shembja e një rrethoje në sallën ku po mbahej një koncert humanitar

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment