Pages

Friday, March 1, 2013

Zëri i Amerikës: Berisha-Thaci: integrimi në BE objektivi ynë

Zëri i Amerikës
Zëri i Amerikës (VOA) është një shërbim ndërkombëtar transmetimesh në multimedia nga SHBA, me lajme dhe informacione në më shumë se 40 gjuhë.
Berisha-Thaci: integrimi në BE objektivi ynë
Mar 1st 2013, 17:37

Kryeministri shqiptar mbështetje dialogut Prishtinë-Beograd. Thaci: "Normalizimi i plotë i marrëdhënieve mes Serbisë dhe Kosovës është në interesin e të gjitha vendeve të rajonit"

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment