Pages

Monday, March 4, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Skandali me qumështin, ministrat Ruli e Panariti sulmojnë Kosovën: E bëri për konkurrencë

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Skandali me qumështin, ministrat Ruli e Panariti sulmojnë Kosovën: E bëri për konkurrencë
Mar 4th 2013, 19:19

Dy ministrat shqiptarë, ai i Bujqësisë, Genc Ruli dhe ai i Jashtëm, Edmond Panariti, kanë sulmuar Kosovën, duke thënë se kjo e fundit shkaktoi zhurmë pa baza mbi cilësinë e qumështit shqiptar, vetëm si pasojë e konkurrencës."Duke kuptuar qartë se çështja e aflatoksinës nuk lindi si një problem dhe përkujdesje ndaj mbrojtjes, shëndetit të konsumatorit, por si një luftë e pandershme tregtare mes vendeve të rajonit ne kemi për detyrim politik, por dhe profesional të mbrojmë nga goditje të tilla jo vetëm thjesht industrinë tonë moderne të përpunimit dhe të ambalazhimit të qumështit, por çka është më e rëndësishme të mbrojmë dhe interesat e jo më ...

Media files:
medium_qumesht041362424794.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment