Pages

Saturday, March 2, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Përvjetori i Lidhjes së Lezhës

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Përvjetori i Lidhjes së Lezhës
Mar 2nd 2013, 18:23

Është përkujtuar në Lezhë përvjetori i Besëlidhjes së Lezhës me dy aktivitete të organizuara nga bashkia e qytetit dhe Aleanca Kuqezi. Këtë vit protokolli i organizimit ishte i ndryshëm nga vitet e kaluara. Festimet e organizuara nga bashkia u përqendruan në Memorialin e Skënderbeut, ndërsa pranë obeliskut ishin mbledhur simpatizantë të Aleancës Kuqezi. Në ceremoninë e pushtetit vendor merrnin pjesë edhe përfaqësues të komuniteteve fetare dhe u mbajtën edhe fjalime. Në sheshin e Obeliskut drejtuesi i Aleancës Kuqezi, Kreshnik Spahiu bëri thirrje për pjesëmarrje në marshimin e 7 prillit kundër qeverisë. Duke u ndalur në përvjetorin e Besëlidhj...

Media files:
medium_ak-lezhe1362248582.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment