Pages

Tuesday, March 5, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Ministri i Mbrojtjes Imami viziton Fregaten franceze

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Ministri i Mbrojtjes Imami viziton Fregaten franceze
Mar 5th 2013, 19:02

Nuk është kureshtja që e ka shtyrë të ngjitet në këtë anije, Ministri i Mbrojtjes Arben Imami, ka vizituar edhe anije të tjera luftarakePor vizita në këtë anije është e rëndësishme, pasi fregata "Jean de Vienne", ka mbrritur në portin e Durrësit për një stërvijtje të përbashkët me anijen "Iliria" P-131 dhe zhytësit e Flotës tonë Detare.Ministri u prit me një ceremoni të veçantë nga komandanti i anijes franceze, Kapiten i Rangut të Parë Pierre Yves GrentePër të garantuar se stërvitja e përbashkët do të shënojë një tjetër sukses në marrëdhëniet dhe bashkëpunimin midis forcave të armatosura, ishte e pranishme dhe ambasadorja franceze Christine ...

Media files:
medium_ministri-imami051362510146.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment