Pages

Saturday, March 2, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Majko: Rrahja e shqiptarëve në Shkup, kafshëri nazistësh

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Majko: Rrahja e shqiptarëve në Shkup, kafshëri nazistësh
Mar 2nd 2013, 18:52

"Shpresoj të ketë një reagim të shpejtë të institucioneve të Maqedonisë dhe opozitës së 'ftohur' maqedonase. Tek fëmijët nuk duron askush!", ka përfunduar Majko.Ish kryeministri i Shqipërisë, Pandeli Majko reagoi përmes rrjetit social "Facebook", në lidhje me ndodhitë e djeshme në rrugët e Shkupit, pak minuta pas orës 16, kur dhjetëra qytetarë mbetën të lënduar kurse shumë vetura e objekte u thyen, shkroi: "Kafshëri nazistësh mbi fëmijët shqiptarë ka shpërthyer në Maqedoni. Në fillim me maska në ambientet e shkollës dhe sot në Shkup nga tifozë 'të mërzitur'… Kam frikë se dikush në prapaskenë po luan me zjarrin për të përdorur shpërthimin e ze...

Media files:
medium_majko1362250344.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment