Pages

Saturday, March 2, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Dule akuzon politikën nacionaliste

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Dule akuzon politikën nacionaliste
Mar 2nd 2013, 18:24

Nga aktivi kombëtar i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, kryetari Vangjel Dule tha se minoritetet jane vënë nen shënjestrën e nacionalizmit te verber te prodhuar nga qe nga politikanet ne qeveri deri tek forca politike me nje program te tille. Kreu i PBDNJ-se u shpreh se nuk ka pasur reagim per shkak se sipas tij kjo po behet per vota ne zgjedhjet e 23 qershorit dhe është i përkohshëm.Efekti i vetëm, tha ai, është skeptizmin që kjo politike ka shkaktuar tek parneret strategjike te Shqiperise prej 22 vjetesh."Nuk mund të diskriminohesh për shkak të përkatësisë etnike, të gjuhës, të përkatësisë fetare. Duhet një ligj integral. Sot jo më...

Media files:
medium_dule1362248678.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment