Pages

Sunday, March 3, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Danaj: Ta "varrosim" Maqedoninë!!

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Danaj: Ta "varrosim" Maqedoninë!!
Mar 3rd 2013, 22:46

Në një deklaratë lidhur me zhvillimet e fundit në FYROM, Kryetari i Listës për Shqipëri natyrale, Koco Danaj, ka deklaruar se ngjarjet e fundit në Shkup treguan qartë para shqiptarëve në Shqipërinë Lindore dhe mbarë rajonin, para Brukselit dhe Uashingtonit se logjika Shoviniste e Gruevski-Crevenkovskit, nuk e pranon Logjikën e Dialogut që për mëse dy dekada po ju ofrojnë shqiptarët. Kjo logjikë, që nga viti 1994, 1997, 2001, 2004, që nga ngjarjet në Brodec, në Radushë, në Strugë, në Manastir, në Shkup, pranon vetëm shqiptarë të nënshtruar, por jo të barabartë me maqedonët. Shteti artificial I krijuar në 1945 nga Tito në kurriz të shqipt...

Media files:
medium_danaj1362350760.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment