Pages

Saturday, March 2, 2013

Shqipëria - Bota Sot: “Çamëria”, organizatë në Turqi

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
"Çamëria", organizatë në Turqi
Mar 2nd 2013, 18:36

Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet organizoi komunitetin e shqiptarëve të Çamërise të shpërngulur në Turqi 90 vjet më pare, të krijojne ne Izmir shoqatën e tyre për kulturë dhe bashkim, si dhe degën e shoqatës "Çamëria". Kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi shprehu mirënjohjen ndaj këtij komuniteti, që, edhe pas gati një shekulli kanë ruajtur gjuhën dhe traditat shqiptare. "Edhe në Parlament ne po punojmë për çështjen e Çamërisë. Ne po bëjmë gati një Rezolutë ku Parlamenti shqiptar do të shprehet për nevojën historike për të punuar për të drejtën e shqiptarëve të Çamërisë. Ne jemi gati të vendosemi në krah të çdo lloj etnie, kombi që lufto...

Media files:
medium_pdiu1362249416.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment