Pages

Monday, March 4, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Berisha: Privatizimi i HEC-eve për investime, Ruçi: Janë nën çmim

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Berisha: Privatizimi i HEC-eve për investime, Ruçi: Janë nën çmim
Mar 4th 2013, 18:19

Kuvendi pritet të miratojë gjatë seancës së sotme privatizimin e katër HEC-eve, ligjin për llotarinë kombëtare dhe "Për mediat audiovizive", por edhe referendumin për tre ligjet e integrimit.Kreu i Komisionit Parlamentar të Ekonomisë Edmond Spaho, prezantoi në nisje të seancës kontratën e shitjes së 4-HEC-ve me një çmim prej 110 milionë euro, duke thënë se privatizimi i tyre i jep zhvillim dinamik ekonomisë. Në kundërpërgjigje deputetë e opozitës janë shprehur se ky është një privatizim i personalizuar, pasi shitja e tyre po bëhet nën kosto.Ka reaguar kryeministri Berisha duke u shprehur se privatizimet përkthehen në investime direkte për qyt...

Media files:
medium_berisha-4m1362421138.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment