Pages

Monday, March 4, 2013

Shqipëria - Bota Sot: Apeli shtyn vendimin për zhdukjen e Remzi Hoxhës

Shqipëria - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Apeli shtyn vendimin për zhdukjen e Remzi Hoxhës
Mar 4th 2013, 19:13

Gjykata e Apelit për Krime të Rënda, shtyn vendimin për tre ish-drejtuesit e SHIK-ut, të pandehurit Arben Sefgjini, Avni Koldashi dhe Ilir Kumbaro. Asnjëri nga këto të pandehur, nuk preferoi të paraqitet në sallën e gjyqit të zhvilluar me dyer të mbyllura nga gjyqtarja Dhurata Haveri. Kjo e fundit, njoftoi palët në proces, se trupa gjyqësore ende nuk ka marre një vendim për tre të pandehurit, për shkak të volumit dhe kompleksitetit të çështjes. Prokurori kërkoi që të lihet në fuqi vendimi i dënimit me 15 vjet burg për Kumbaron, i shpallur në kërkim, ndërsa për Sefgjinin dhe Koldashin, akuza kërkoi tërheqjen e dosjes. Avokatët mbrojtës, kërkua...

Media files:
medium_gjykata-e-apelit041362424396.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment