Pages

Tuesday, March 5, 2013

SHOKUESE.com: Ushtari sovjetik gjendet i gjallë në Afganistan 33 vjet më pas

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Ushtari sovjetik gjendet i gjallë në Afganistan 33 vjet më pas
Mar 5th 2013, 17:08

Një ushtar sovjetik, i cili humbi në Afganistan gjatë pushtimit të vendit nga BRSS-së 33 vjet më parë, u gjet i gjallë dhe në shëndet të mirë, duke jetuar përkrah afganëve në krahinën veriore të Heratit. Ushtari, i cili bënte një jetë gjysmënomadike, tashmë e quan veten Sheikh Abdullah dhe merret me praktikat e mjekësisë … Continue reading

The post Ushtari sovjetik gjendet i gjallë në Afganistan 33 vjet më pas appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment