Pages

Saturday, March 2, 2013

SHOKUESE.com: Provon të ikë nga burgu, i “paketuar” në valixhe

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Provon të ikë nga burgu, i "paketuar" në valixhe
Mar 2nd 2013, 17:38

Një i dënuar për vrasje, nga Caracasi i Venezuelës, Gavinson Garcia ka bërë provën më interesante për të ikur nga burgu: është futur në valixhen e mikes së tij, Susana … dhe është kapur shpejt nga policia. Si duket Garcia është nisur nga motoja "është me rëndësi të provosh"! I burgosuri, jo më i gjatë … Continue reading

The post Provon të ikë nga burgu, i "paketuar" në valixhe appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment