Pages

Friday, March 1, 2013

SHOKUESE.com: Polici kanibal: Kam ngrënë dy gra!

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Polici kanibal: Kam ngrënë dy gra!
Mar 1st 2013, 18:17

Një oficeri i policisë se Nju Jorku akuzohet për rrëmbim, torturë, vrasje dhe më pas ngrënie të dy grave. I identifikuar si Gilberto Valle ai është mbrojtur para gjykatës me pretendimin se fotografitë të cilat janë gjetur në kompjuterin e tij janë thjesht pornografi. Por, gruaja e tij, duket se e ka tradhtuar. Në dëshminë … Continue reading

The post Polici kanibal: Kam ngrënë dy gra! appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment