Pages

Tuesday, March 5, 2013

SHOKUESE.com: Not përkrah peshkaqenëve (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Not përkrah peshkaqenëve (FOTO)
Mar 5th 2013, 17:12

Dashuria për natyrën dhe mbrojtjen e specieve e ka shtyrë Ocean Ramseyn në kufijtë e të paimagjinueshmes. Një ish-modele dhe zhytëse, 27-vjeçarja ka zgjedhur të ndërrojë jetë dhe të notojë përkrah peshkaqenëve, për të treguar se shumë prej nesh kanë një mendim të gabuar duke i konsideruar peshkaqenët si vrasës të pamëshirshëm. Ramsey, në një … Continue reading

The post Not përkrah peshkaqenëve (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment