Pages

Monday, March 4, 2013

SHOKUESE.com: Në pantallona kishte 49 telefona

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Në pantallona kishte 49 telefona
Mar 4th 2013, 17:49

Policia zvicerane e ka arrestuar një rumun, i cili në pantallonat e tij kishte fshehur plot 49 telefona celularë. Për të transportuar 'mallin', rumuni 27-vjeçar kishte veshur dy palë pantallona, ndërsa është kapur në Cyrih. Të gjithë telefonat ishin të vjedhur. Një rast i ngjashëm ka ndodhur edhe në Angli në vitin e kaluar kur … Continue reading

The post Në pantallona kishte 49 telefona appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment