Pages

Friday, March 1, 2013

SHOKUESE.com: Ja si shpëtohen drerët mbi akull (VIDEO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Ja si shpëtohen drerët mbi akull (VIDEO)
Mar 1st 2013, 15:54

Autoritetet kanadeze aplikuan një "teknikë" të vecantë për shpëtimin e dy drerëve që kishin mbetur mbi sipërfaqen ujërave të ngrirë të një liqeni në Skocinë e Re. Bëhet fjalë për një drenushë dhe të voglin e saj. E ndërsa i vogli e kishte më të lehtë të manovronte mbi sipërfaqen e akullt të liqenit, nëna … Continue reading

The post Ja si shpëtohen drerët mbi akull (VIDEO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment