Pages

Saturday, March 2, 2013

SHOKUESE.com: “Emigrantët e bëjnë malin e plehrave sa unë në këmbë” (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
"Emigrantët e bëjnë malin e plehrave sa unë në këmbë" (FOTO)
Mar 2nd 2013, 18:33

Kryebashkiaku i një qyteti gjerman pretendon se emigrantët, kryesisht ata bullgarë dhe rumunë, po shkaktojnë shumë probleme në qytet. Ai thotë se bashkia shpenzon më shumë se 20 milion euro në vit për ta. Soeren Link, kryebashkiaku i majtë i qytetit Duisburg, pranë kufirit me Holandën, pretendon se prostitucioni dhe vjedhjet janë shtuar që kur … Continue reading

The post "Emigrantët e bëjnë malin e plehrave sa unë në këmbë" (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment