Pages

Friday, March 1, 2013

SHOKUESE.com: Dëshmia e pilotit: Gjumi në ajër, i zakonshëm (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Dëshmia e pilotit: Gjumi në ajër, i zakonshëm (FOTO)
Mar 1st 2013, 19:17

Një pilot pranoi vullnetarisht se kishte rënë dy herë në gjumë ndërsa drejtonte një linjë transatlantike nga Londra në Los Anxhelos, në një pohim të ri që ngre pikëpyetje të mëdha mbi sigurinë e transportit ajror. Në deklaratën e tij, i cili vendosi anonimitetin si kusht për të rrëfyer, kapiteni pretendon se përgjumja në krye … Continue reading

The post Dëshmia e pilotit: Gjumi në ajër, i zakonshëm (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment