Pages

Monday, March 4, 2013

SHOKUESE.com: Batman lufton krimin në rrugët e Anglisë (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Batman lufton krimin në rrugët e Anglisë (FOTO)
Mar 4th 2013, 17:11

Prej vitesh Batmani lufton krimin dhe të këqijtë duke i vendosur këta të fundit përpara drejtësisë, të paktën në skenarët hollivudianë. I frymëzuar nga këta skenarë, një burrë misterioz, i veshur totalisht me një uniformë klasike të filmit Batman, u paraqit në hollin e stacionit të policisë në Trafalgar, në Jorkshajër të Britanisë së Madhe. … Continue reading

The post Batman lufton krimin në rrugët e Anglisë (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment