Pages

Sunday, March 3, 2013

Nacionale: 'Monstra', Policia e Kosovës arreston dy të arratisurit

Nacionale
Nacionale
'Monstra', Policia e Kosovës arreston dy të arratisurit
Mar 3rd 2013, 21:07

Televizioni maqedonas SITEL duke u bazuar në burime të veta, mëson se sonte rreth orës 19:00, Policia e Kosovës ka vënë në pranga dy të arratisurit nga rasti "Monstra", Afrim Ismailoviq dhe Alil Demiri. Dy personat akuzohen për vrasjen e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovcës që ndodhi vitin e kaluar më 12 prill. Vetëm disa javë pas kësaj vrasjeje, Ministria e Brendshme zbatoi aksionin policor "Monstra" me ç'rast u vunë në pranga rreth 20 persona nën akuzën se kanë qenë të përfshirë në aktin...

Media files:
image.aspx_512592.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment