Pages

Sunday, March 3, 2013

Nacionale: Histori me mashtrues

Nacionale
Nacionale
Histori me mashtrues
Mar 4th 2013, 06:38

Valon Zymberi përfitoi nga mashtrimi mbi 208 mijë euro. Ai kishte konkurruar në një tender të Policisë së Kosovës për blerjen e automjetit që përdoret për shpërndarjen e protestuesve me ujë. Valoni arriti ta fitonte tenderin, bleu një kamion të thjeshtë, e modifikoi atë në një servis të Mazgitit dhe ua dorëzoi organeve të rendit. Por shumë shpejt u zbulua gjithçka.

Media files:
B_423059.JPG (image/jpeg, 0.1 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment