Pages

Sunday, March 3, 2013

Nacionale: Gjykohen për 16 mijë euro

Nacionale
Nacionale
Gjykohen për 16 mijë euro
Mar 4th 2013, 06:19

Ka nisur procesi gjyqësor ndaj pesë personave që vitin e kaluar vodhën mbi 16 mijë euro në një kazino të Gjilanit. Ata akuzohen për vjedhje grabitqare. Sipas aktakuzës, të njëjtit planifikuan vjedhjen dhe paratë që morën i ndanë në mes vete.

Media files:
Tekst_dytesor,_gjykimi,_foto_705738.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment