Pages

Friday, March 1, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Fotografi i VIP-ave të hollivudit, plumb pas koke në Romë

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Fotografi i VIP-ave të hollivudit, plumb pas koke në Romë
Mar 1st 2013, 17:55

fotografiNjë paparaz i famshëm i cili kishte fotografuar disa prej personazheve me më emër në hollivud është qëlluar për vdekje në Romë. Daniele Lo Presti u gjet i vdekur me një plumb të vetëm pas kokës duke shkaktuar tanimë debate nëse ai ka përfunduar viktimë e mafias. 42 vjeçari u zbulua i kthyer përmbys ndërsa koka e tij ishte e zhytur në gjak në mes të rrugës në ditën me diell. Trupi u gjet nga miqtë e tij të cilët kishin nisur ta kërkonin pasi humbën kontaktin. La Presti ka fotografuar VIP-a të tillë si Rihana, Beyonce dhe Scarlett Johanson. Por ndoshta skupi më i madh i tij ishe fotografia e realizuar në Maltë ku Brad PItt shfaqej me një femër çka e tronditi marrëdhënien e tij me Angelina Jolie. Muajin e kaluar edhe një koleg i tij në agjecinë fotografike LaPresse, Danilo Ceretti vdiq në një aksident misterioz me motoçikletë.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment