Pages

Saturday, March 2, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Valbona Çoba lind fëmijën e parë, quhet Aiden

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Valbona Çoba lind fëmijën e parë, quhet Aiden
Mar 2nd 2013, 17:57

valbona cobaValbona Çoba, njëra prej të parave supermodele shqiptare ka sjellë në jetë një fëmijë. Mësohet se ajo e ka provuar pak ditë më parë ndjesinë e të qenit nënë ndërsa familja e saj dhe e bashkëshortit amerikan Todd ka patur një gëzim. Bluetooth shkruan se Aiden është emri i engjëllit më të ri të botës, që ka gëzuar me ardhjen e tij të gjithë familjarët. Domethënia e emrit të të voglit është 'i lindur nga zjarri'. Zjarrit që qëndron ndezur në zemrat e Bonës dhe Todd-it, e që urojmë të mos shuhet kurrë, sikundër urojmë që Aiden të jetojë gjatë e të jetë gjithmonë i lumtur me të dashurit e tij të zemrës.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment