Pages

Saturday, March 2, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Remontet në rrjet, kufizime energjie në Peshkopi dhe komunat e rrethit

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Remontet në rrjet, kufizime energjie në Peshkopi dhe komunat e rrethit
Mar 2nd 2013, 17:16

shtylle OSTPer shkak te punimeve qe jane planifikuar te kryhen ne linjen 110 kV
Bulqize- Shupenze-Vojnik-Peshkopi (110-20/2), te cilat lidhen me shtrimin e "Trosit" me fiber optike (OPGW) , per efekt sigurie, kerkohet qe kjo linje te stakohet , gjate diteve 3 dhe 4 mars 2013 nga ora 08.30 deri me 17.30.
Duke konfirmuar stakimin, Ju bejme me dije se gjate ketyre diteve dhe ne afatet
kohore te percaktuar me siper, zonat qe do te kene kufizime te pjesshme te
energjise elektrike jane: Qyteti Peshkopi dhe Komunat e ketij rrethi, si dhe komunat Shupenze, Vojnikdhe Fushe Aliaj.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment