Pages

Friday, March 1, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Banda e kanibalëve hëngri dy femra

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Banda e kanibalëve hëngri dy femra
Mar 1st 2013, 17:15

kanibal againDy britanikë janë arrestuar në kuadër të hetimeve për një komplot që synonte përdhunimin dhe ngrënien e femrave. Gjithçka nisi pas hetimit të autoriteteve amerikane mbi një bandë kanibalësh. Një infermier mashkull i cili besohet se është 57 vjeçari Dale Bolinger dhe një tjetër britanik 30 vjeçar sipas "The Sun" janë arrestuar në Cantebury. Arrestimet erdhën pasi autoritetet amerikanë deklaruan se këta dy persona kishin ndihmuar kanibalin Gilberto Valle i cili ka ngrënë dy femra. Policia ka gjetur edhe bisedat mes tyre ku flasin për mënyrat se si të gatuajnë mishin e njeriut dhe se si ta konsumojnë atë.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment