Pages

Friday, March 1, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Kostumi i shërbyeses franceze, veshja më seksi për femrat?

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Kostumi i shërbyeses franceze, veshja më seksi për femrat?
Mar 1st 2013, 17:35

Liz_M_1682918aBritanikët kanë blerë më shumë se 8500 uniforma shërbyesesh franceze në vitin e kaluar duke e bërë këtë veshje ndër më të kërkuarat.  Të inspiruar nga yje të tilla si Liz Hyrley apo Jennifer Aniston të cilat i kanë veshur uniformat në filma dhe seriale televizive, duket se shumica e blerjeve në Britaninë e Madhe nuk kanë shkuar kot. Në top dhjetëshen e blerjeve të veshjeve seksi është kostumi i shërbyeseve franceze, kostum infermiereje, kostumi i nxënëseve të shkollave, veshja e një sekretareje seksi, një veshje ushtarake femërore etj.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment