Pages

Monday, March 4, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Erla Mëhilli dhe Laura Vorpsi në një foto së bashku

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Erla Mëhilli dhe Laura Vorpsi në një foto së bashku
Mar 4th 2013, 17:46

laura_erlaJanë të dyja simpatike. Kanë tërhequr vëmendjen e publikut me batutat që përdorin në deklaratat e shtypit. Erla Mëhilli dhe Laura Vorpsi janë fiksuar së bashku ne një foto.
Imazhet janë realizuar nga sektori i medias pranë kryeministrisë ndërsa janë bërë publike nga vetë protagonistet.
Në një moment pune, mesa duket me strategjinë mediatike të fushatës, Erla Mëhilli, zëdhënëse e kryeministrit dhe Laura Vorpsi, zëdhënëse e PD-së, janë fotografuar së bashku.
Gjithçka duket se ka ndodhur pas një takimi që ato kanë pasur me kryeministrin Sali Berisha dhe koordinatoren e përgjithshme mediatike të qeverisë dhe të PD-së si dhe zëdhënësen e qeverisë, Majlinda Bregu…

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment