Pages

Tuesday, March 5, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Jennifer Lopez zhvishet para Jason Statham

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Jennifer Lopez zhvishet para Jason Statham
Mar 5th 2013, 19:03

lopezJennifer Lopez zhvishet përpara Jason Statham në një skenë të filmit të saj të ri "Parker". Këngëtarja e kthyer në aktore luan në rolin e Leslie Rogers ndërsa shfaqet në të brendshme me një imazh të cilin fansat natyrisht që do ta pëlqejnë. Parket del në kinema për herë të parë të premten dhe skena e zhveshjes është kjo që e shikoni.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment