Pages

Monday, March 4, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Krizë në çift, ndahen Shpat Kasapi e Afërdita Dreshaj

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Krizë në çift, ndahen Shpat Kasapi e Afërdita Dreshaj
Mar 4th 2013, 18:47

shpati_aferditaKësaj fotoje mesa duket duhet ti vëmë një shkëndijë në mes. Çifti simpatik Shpat Kasapi  dhe Afrëdita  Dreshaj janë ndarë. Lajmi bëhet i ditur nga vet këngëtari Shpat Kasapi.
Vet Shpati shprehet se lidhja me modelen dhe Afërdita nuk shkonte mirë ndaj ata kanë menduar që zgjidhja më e mirë është ndarja.
Çifti kishte një lidhje të konsoliduar prej disa vitesh. Të dy janë figura të njohura në muzikë. Tronditja e parë ndodhi pas fotove të aktorit Leonardo Di Caprio që u besua se ishin bere me Afërdita Dreshajn.mapo/lajmifundit

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment