Pages

Friday, March 1, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: PBDNJ përcakton të shtunën koalicionin për zgjedhjet e 23 Qershorit

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
PBDNJ përcakton të shtunën koalicionin për zgjedhjet e 23 Qershorit
Mar 1st 2013, 16:56

VANGJEL-DULE-PBDNJPartia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut pritet ta përcaktojë ditën e shtunë dilemën se me kë do të garojë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 23 Qershorit. PBDNJ njofton se mbledh aktivin  kombetar, per te diskutuar mbi strategjite dhe aleancat politike te zgjedhjeve parlamentare 2013.

Më poshtë rendi i ditës së këtij aktivi kombëtar:

Programi
 "Aktivi PBDNJ"
 
2 Mars 2013
Pallati i Kongreseve– Salla e konferencave
11:00  -   13:30

11:00   Fjala e hapjes
Znj. Mirela BARKA

11:05   Prezantimi i strategjise se PBDNJ per zgjedhjet parlamentare 2013
Z. Vangjel DULE, Kryetari i Partise Bashkimi per te Drejtat e Njeriut(PBDNJ)

11:30 Kontributi dhe mbeshtetja strategjike e OMONOIA-s. Rendesia e pjesemarrjes dhe perfaqesimit te minoritetit etnik grek ne parlament.
Z. Vasil BOLLANO, Kryetar i Bashkimi Demokratik te Minoritetit Etnik Grek ( OMONIA)

11:40  Pjesemarrja se gruas ne politike. Kontributi i pazevendesueshem i kesaj force madhore ne zgjedhjet parlamentare 2013
Znj. Liliana DEÇOLLI,  Kryetare e FGPBDNJ

11:45 Komuniteti Vllah, i konsiderueshem dhe me influence strategjike ne zgjedhjet 2013.
Z. Thanas POÇI, Kryetari Unionit Vllah

11:55  Forumi Rinor, fryma e se ardhmes dhe perfaqesimi demokratik
Znj. Anxhela ZhIDRO, Perfaqesuese e FRDNJ

12:00  Pushim  per kafe

Pjesa II

12:20  Orientime dhe rekomandime mbi organizimin e fushates elektorale 2013
Z. Ligoraq KARAMELO

12:40 Momente dhe rekomandime nga eksperienca si kandidat per deputet ne zgjedhjet parlamentare te vitit 2009 ne qarkun e Fierit.
Z. Thoma MELO

12:45 Komente dhe propozime praktike nga kryetare te degeve ne PBDNJ mbi strategjine e fushates elektorale 2013

13:15  Konkluzione
Z. Vangjel DULE, Kryetari i Partise Bashkimi per te Drejtat e Njeriut

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment