Pages

Friday, March 1, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Tenton ti marrë frymën të dashurit…. me gjoks

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Tenton ti marrë frymën të dashurit…. me gjoks
Mar 1st 2013, 17:23

Karin-Hofer-MAIN_1682985aNjë femër u paraqit në gjykatë në Gjermani nën akuzën se kishte tentuar të mbyste të dashurin e saj me gjoks. Karin Hoffer akuzohet se e ka detyruar të dashurin të fusë kokën mes gjinjve të saj ndërsa bënin dashuri. Sipas gjykatës Andreas Koller ka shfaqur probleme serioze në procesin e frymëmarrjes ndërsa është sulmuar gjatë kohës kur po bënin marrëdhënie seksuale. Prokurorët thanë se në momentin kur ai ka mundur të nxjerrë kokën nga gjoksi, 33 vjeçarja Karin është përpjekur ta tërheqë sërish me duar për të mbajtur të bllokuar. Ngjarja e rrallë ka ndodhur në Unna të Gjermanisë. Trupi gjykues vendosi ta pezullojë çështjen në momentin kur avokatët mbrojtës thanë se e akuzuara kishte pësuar një traumë psikologjike dhe ishte e pamundur të qëndonte në seancë. I dashuri i femrës, Andreas Koller i tha gjykatës se "unë e dua atë me gjithë zemrëm time. Ajo çka ajo ka nevojë nuk është një dënim por një terapi psikiatrike".

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment