Pages

Sunday, March 3, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Cheryl Cole “shpërthyese” para fansave

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Cheryl Cole "shpërthyese" para fansave
Mar 3rd 2013, 18:51

Cheryl_Cole_1683511aCheryl Cole ka impresionuar fansat më së shumti në shfaqjen e saj mbrëmjen e kaluar në Londër. Pavarësisht se deklaroi se në ditët e fundit nuk ka qenë mirë me gjendjen shëndetësore, 29 vjeçarja karikoi fansat me kërcimet dhe provokimet në skenë. Ndërkaq, në rrjetin social Twitter, Cheryl shkruan se "Londra ishte e pabesueshme. Çfarë nate".

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment