Pages

Friday, March 1, 2013

Kosova - Bota Sot: VV: Thaçi po e tradhton Kombin

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
VV: Thaçi po e tradhton Kombin
Mar 1st 2013, 15:07

Kryeministri ka paralajmëruar se më 4 mars do të shkojë në negociata me Daçiçin. Kryeministri do të shkojë atje që së bashku me zyrtarë të lartë të shtetit të Serbisë të gjejë një zgjidhje për veriun e Kosovës. Ky pazar për veriun po ndodh pasi që Kryeministri vazhdimisht që nga viti 2011 ka premtuar se veriu kurrë nuk do të negociohet. Tash vetë ai po iu prin negociatave dhe kompromisit të ardhshëm për veriun e Kosovës. Me 4 mars Kryeministri po shkon në Bruksel me një qëllim të qartë, e ai është negocimi i autonomisë së entitetit territorial serb brenda Republikës së Kosovës. Me 4 mars do të flitet për statusin që do ta ketë Serbia brenda ...

Media files:
medium_dsc_15199537694851362150430.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment