Pages

Saturday, March 2, 2013

Kosova - Bota Sot: Reagon edhe MPJ: Palët të përmbahen, policia të dënoj dhunuesit

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Reagon edhe MPJ: Palët të përmbahen, policia të dënoj dhunuesit
Mar 2nd 2013, 19:13

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës reagon lidhur me situatën e tensionuar në Republikën e Maqedonisë, duke dënuar aktin e rrahjes së nxënësve shqiptarë dhe konsideron se përshkallëzimi i dhunës gjatë ditës së djeshme e të sotme në Shkup dëmtojnë marrëdhëniet ndërertnike shqiptaro-maqedonase në këtë shtet multietnik.MPJ e Kosovës u bënë thirrje të dyja palëve në Maqedoni, veçanërisht të gjithë faktorëve politikë që të tregojnë maturi, pjekuri dhe veprim politik të përgjegjshëm për të shmangur tensionet etnike.Po ashtu u bëhet thirrje autoriteteve zyrtare të Shkupit që të ndërmarrin masa të vendosura për zbulimin dhe dënimin ...

Media files:
medium_shkupi-sot1362251614.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment