Pages

Saturday, March 2, 2013

Kosova - Bota Sot: Ndërmjet jetës dhe vdekjes

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Ndërmjet jetës dhe vdekjes
Mar 2nd 2013, 18:47

Necë, Gjakovë - Pas një udhëtimi prej rreth 100 kilometrave nga Prishtina, arrijmë në fshatin Nec të Gjakovës, njëri prej fshatrave kufitare me Shqipërinë.Shumë nga dyert e oborreve të shtëpive gjenden të hapura. Njerëz nuk shihen thuaja asgjëkundi. Pasi e kalojmë thuaja fshatin e takojmë një punëtor fushe. Ndalojmë ta pyesim për shtëpinë e Berishajve, të cilën e kaploi tragjedia pak ditë më parë, së bashku me disa familje të tjera në Zvicër. Burri rreth të 50-ve na e tregon shtëpinë, duke shtuar se në shtëpinë në fund është shtëpia ku presin ngushëllime për gra, ndërsa në faqen tjetër të malit, rrëzë pyllit, gjendet oda ku po i presin për ng...

Media files:
medium_shtepia51362250034.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment