Pages

Friday, March 1, 2013

Kosova - Bota Sot: Mimoza Lila Kusari punëson jaranët e familjes dhe miqtë

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Mimoza Lila Kusari punëson jaranët e familjes dhe miqtë
Mar 1st 2013, 18:32

"Bota sot" zbulon se përse bien investimet e huaja, dhe se si Mimoza Lila Kusari punëson jaranët dhe miqtë e familjes. Gazmend Mejzini, i emëruar drejtor në agjencinë ARBK (Agjensioni i Regjistrimit të Bizneseve në Kosovë), e që s'pati asnjë ditë përvojë pune, është shok i Arben Lilës, bashkëshortit të ministres Mimoza Lila Kusari. Ata që kanë kërkuar shërbime në MTI (Ministria e Tregtisë dhe Industrisë) sqarojnë se në ministrinë që drejtohet nga Mimoza Lila Kusari bëhen padrejtësi e shkelje të shumta, e nga më të ndryshmet. Mësohet se lihen anash zyrtarë që janë me përgatitje dhe përvojë pune, ndërsa favorizohen e privilegjohen zyrtarë që ja...

Media files:
medium_gania-jpg1362162763.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment