Pages

Saturday, March 2, 2013

Kosova - Bota Sot: Lugina e Preshevës të përfshihet në dialogun Kosovë - Serbi

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Lugina e Preshevës të përfshihet në dialogun Kosovë - Serbi
Mar 2nd 2013, 19:37

Ish-shefi i misionit të OSBE-se në Kosovë, William Walker mendon se çështja e shqiptarëve të Luginës së Preshevës do të duhej të përfshihej në dialogun politik që po zhvillohet në mes të Kosovës dhe Serbisë.Ai ka thënë se qeveria serbe nuk po i trajton qytetarët në Luginë si të barabartë me pjesën tjetër të vendit."Po, absolutisht! Nëse të dy palët ulen në tavolinë dhe bisedojnë për marrëdhëniet ndërmjet serbëve dhe shqiptarëve aty natyrshëm duhet të bisedohet edhe për shqiptarët që jetojnë nën kontrollin serb. Mirëpo, mendimi im personal rreth pyetjes se kah po shkojnë bisedimet... Unë nuk jam shumë optimist. Unë e përcjell situatën atje për...

Media files:
medium_william_walker1362253075.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment