Pages

Tuesday, March 5, 2013

Kosova - Bota Sot: Kosova shënon 15 vjetorin e fillimit të luftës

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Kosova shënon 15 vjetorin e fillimit të luftës
Mar 5th 2013, 15:06

Manifestimi tre ditor "Epopeja e UÇK-së", sot ka filluar me parakalimin e njësiteve të FSK-së në kazermën "Adem Jashari' në Prishtinë. Kryeministri Hashim Thaçi tha se tha se 15 vjet më parë me një çmim të lartë jetësh dhe përpjekjesh, Kosova po ndërronte rrjedhën e historisë, kurse sipas tij sot vendi është tregim i suksesshëm i shtet ndërtimit.Me fillimin e masivizimit të luftës çlirimtare dhe shtrirjes së saj në gjithë vendin me 5,6,7 mars të vitit 1998 ndodhi një kthesë e madhe në historinë e Kosovës.Kryeministri Hashim Thaçi gjatë manifestimit të fillimit të Epopesë së UÇK-së, në Kazermen "Adem Jashari", tha se 15 vjet më parë me një çmi...

Media files:
medium_05_03_2013_fsk_01362513555.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment