Pages

Monday, March 4, 2013

Kosova - Bota Sot: Këshilli i Sigurimit diskuton për Kosovën më 22 mars

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Këshilli i Sigurimit diskuton për Kosovën më 22 mars
Mar 4th 2013, 19:50

Këshilli i SIgurimit i OKB-së do të shqyrtojë raportin më të ri të sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së Ban Ki-moon, mbi gjendjen në Kosovë më 22 mars, bëhet e ditur në uebfaqen e OKB-së. Seanca e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për Kosovën, është dashur të mbahet më 22 shkurt.Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-moon, në raportin e tij tremujor për Kosovën ka thënë se në këtë periudhë janë bërë "hapa të rëndësishëm përpara" me ngritjen në nivel politik të dialogut midis Prishtinës dhe Beogradit....

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment