Pages

Friday, March 1, 2013

Kosova - Bota Sot: A ka ardhur momenti që të demonstrohet kundër pushtetit në Kosovë?

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
A ka ardhur momenti që të demonstrohet kundër pushtetit në Kosovë?
Mar 1st 2013, 18:28

Policia merret me korrupsion dhe hajni, pjesëtar të AKI-së merren me plaçkitje bankash, deputetë të shumtë merren me vjedhje dhe tenderizëm gjerë edhe me krim në bashkëpunim me strukturat kriminale serbe, qeveritare të ndryshëm bëjnë shitblerje diplomash, ministra të caktuar zhvatin mjetet e buxhetit të shtetit, kryetar të caktuar komunash ose ishin të dënuar për krime ose janë tashmë të dënuar për krime, por nuk vuajnë dënime, shkurt Kosova momentalisht gjendet në rrjetin e merimangës që e ka emrin pushtet total i korruptuar. Dikur demonstrohej ndaj pushtuesit serb kur edhe kryet mund të të shkonte... dhe u çliruam nga Serbosllavija, ndërsa ...

Media files:
medium_kuvendi_i_kosoves1362162516.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment