Pages

Sunday, March 3, 2013

Kosova - Bota Sot: Hollësi të reja për tragjedinë e Lucernit

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Hollësi të reja për tragjedinë e Lucernit
Mar 3rd 2013, 19:30

Në fshatin Nec të Gjakovës, të dielën në mesditë i është dhënë lamtumira e fundit Vuiktor Berishës, i vrarë pas një zënke të rëndë, që ua mori jetën katër vetave dhe gjashtë të tjerë mbetën të plagosur.Viktor Berisha është varrosur me nderime nga të familjarët, të afërmit dhe bashkëvendësit, sipas ritit katolik.Familja ka dashur të mbajë sa më larg vetes mediat, duke dashur më shumë qetësi në momentet e rënda që po i kalon familja Berisha.Ndërkohë, vazhdon interesimi dhe shpalimi i më shumë hollësive për rastin Berisha, i cili pas një mosmarrëveshje, siç thuhet vrau tre veta, plagosi gjashtë, ndërsa mbetet e paqartë rrethana e vrasjes së tij...

Media files:
medium_3492701362339012.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment