Pages

Saturday, March 2, 2013

Kosova - Bota Sot: Haradinaj: Shpërthimi më i fuqishëm do të jetë në Bruksel

Kosova - Bota Sot
Bota Sot e perditshmja kosovare edhe online
Haradinaj: Shpërthimi më i fuqishëm do të jetë në Bruksel
Mar 2nd 2013, 19:57

Porta 1 dhe 31 do zot që kryen punë, e këtë më së miri mund ta bëjë Ramush Haradinaj. Kështu u tha të shtunën në Mitrovicës, gjatë vizitës së kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj, me bashkëpunëtorë, ku ka shpalosur vizionin e tij dhe të Aleancës për këtë qytet.Me moton "Aleanca për Mitrovicën", Haradinaj potencoi para mitrovicasve nevojën për bashkim si kurrë më parë, në mënyrë që Aleanca të bëhet forca e parë politike në këtë qytet.Sipas tij, njerëzit kur vonohen në organizim, efektet janë sporadike dhe se tani është koha për kthesa, e kjo nënkupton që Kosova duhet të ecën përpara e kurrsesi të mbetet në këtë gjendje."Po flas për të gjithë ...

Media files:
medium_ramushi1362254262.jpg (image/jpeg)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment