Pages

Saturday, March 2, 2013

ILIRIA NEWS AGENCY: MPJ shqiptare: Rrahja e nxënësve shqiptarë, akt barbarë

ILIRIA NEWS AGENCY
ILIRIA NEWS AGENCY
thumbnail MPJ shqiptare: Rrahja e nxënësve shqiptarë, akt barbarë
Mar 2nd 2013, 20:44


Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Shqipërisë konsideron se akti i rrahjes barbare të nxënësve shqiptarë dhe përshkallëzimi i dhunës gjatë ditës së

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment